wifi

LandiaGuest
Kode: landia2015

Powered by DaysPedia.com
Current Time in Ringkøbing
101428
Fri, August 11

Information

Landia fremstød i Polen

Viktorija og Thorkild var tirsdag d. 19. september i Katowice til en workshop arrangeret af WTA Polen. Vi fik mulighed for præsentere Landia GasMix til forskellige forsyninger i området (der er mange) og her ses Viktorija i aktion. Det gik supergodt og der var overraskende mange spørgsmål – og det er godt.

Landia og Hong Kong

Jeg vil gerne give jer en kort opdatering om Landias marked i Hong Kong. Selvom markedet ikke er stort, er det utroligt krævende med hensyn til produktkvalitet og dokumentation.Derfor er det ekstra flot, at vi i løbet af de seneste 12 måneder har opnået det samme salg som i de foregående 30 år. Dette er en fantastisk præstation, og det viser vores engagement i at levere produkter og ydelser af højeste kvalitet. Lad os fortsætte det gode arbejde og fortsætte med at styrke vores position på dette krævende marked – der er stadig potentiale.

Tæl skridt

Så er vi igen i mål med tæl skridt kampagnen. Godt gået alle sammen Landia gik tilsammen 2.904.697 skridt, hvilket svarer til 13.832 skridt om dagen pr. deltager. Vi blev samlet set nr. 24 ud af 132 hold. Vi tæller skridt igen den 13.-26. november – så jeg håber at I vil være med igen. PS. vi vandt desværre ikke de 25.000 kr. denne gang, men bedre held næste gang - HL

Statusopdatering - Database

For at give alle medarbejdere på Landia A/S bedst muligt indblik i arbejdet omkring digitalisering, vil der løbende komme statusopdateringer, der beskriver de forskellige tiltag, der drøftes på møderne. - se mere på den lille skærme i kantinen.

Gæster i huset


Medarbejdernyt

Rabataftale for personale for billig-arbejdstøj.dk

Vi har gennem personaleforeningen fået lavet et super godt tilbud fra Billig arbejdstøj.Brug rabatkoden ”Landia20” for at få 20 % på basisvarer og 5% på fast lavpris og restpartier.- DAM

Tonnis jubilæum

I dag har vi fejret Tonni Jensens 25. års Jubilæum på Landia. Dagen blev fejret med besøg af Tonnis familie og bestyrelsen, repræsenteret ved Poul Hjulmand.


LEM ST VEJR

keyboard_arrow_up